Tasty Travelissimo

Tasty Travelissimo on ruoka- ja elämyspainotteinen matkailumedia, joka auttaa kulinaristeja, nautiskelijoita ja seikkailunhaluisia matkailijoita löytämään parhaat ruoka- ja viinikohteet sekä ikimuistoiset kokemukset kotimaasta, Italiasta ja muualta Euroopasta. Tasty Travelissimossa jaetaan myös reseptejä ja ruokavinkkejä sekä luontomatkaillaan ja liikutaan.

Tasty Travelissimo on toiminut aktiivisesti vuodesta 2008 alkaen. Se on vakiinnuttanut paikkansa sekä ruoka- että matkailuvaikuttajien joukossa ja toimii tottuneesti sosiaalisessa mediassa. Tasty Travelissimo toteuttaa laadukasta ja tuloksellista sisältömarkkinointia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Sisällöt voivat olla blogiartikkeleita, bannereita, perinteisiä kuvajulkaisuja someen tai somevideoita. Myös reseptiikan luominen on tuttua puuhaa ja hakukoneoptimointi tulee jo selkärangasta.

Tasty Travelissimon puikoissa hääräävä Martina Häkkinen omistaa myös digimarkkinointia,
someapua ja sisällöntuotantoa tarjoavan yrityksen Get SoMe Help.

Avainsanat:
– Matkailu
– Ruoka ja viini
– Elämykset
– Suomi, Italia, Eurooppa
– Reseptit, ravintolat, kotikokkaaminen
– Luonto, perhe, liikunta
– Hemmottelu ja hyvinvointi

Kohderyhmä:
Tyypillisin kävijä on 25–44 -vuotias (55%) suomalainen nainen (75%). Hän kuluttaa sisältöjä liittyen ruokaan, ravintoloihin, resepteihin ja leivontaan sekä etsii vinkkejä hotelleihin ja muihin majapaikkoihin, Euroopan ja kotimaan matkailuun sekä matkailuun yleensä. Ruokaan ja matkailuun liittyvien aiheiden lisäksi hän on kiinnostunut asumisesta, viihteestä, hyvinvoinnista, pukeutumisesta ja ajankohtaisista aiheista.

Sivut ja seuraajat:
Sivusto: https://www.rantapallo.fi/tastytravelissimo/ 20 000 yksittäistä kävijää kuukaudessa
Instagram: https://www.instagram.com/tastytravelissimo/ 2 500 seuraajaa
Facebook: https://www.facebook.com/TastyTravelissimo/ 1 000 seuraajaa