Susanna Santala

Susanna Santala on 32-vuotias ruuhkavuosia viettävä kolmen lapsen äiti Satakunnasta. Hänen perheeseensä kuuluu mies ja kolme lasta: 5-vuotias tyttö, 3-vuotias tyttö ja 1-vuotias poika. Lemmikkeinä perheellä ovat kuningaspyton ja kissavanhus.

Susanna on haalinut itsellensä monenlaisia kokemuksia muun muassa turvallisuus-, kauneus-, ravintola- ja elintarvikealoilta. Nykyisin Susanna tekee somen ja kodin lisäksi viikonloppuisin baarimikon ja järjestyksenvalvojan töitä. Suunnitteilla hänellä on myös oman podcastin aloitus.

Instagram-tilillään Susanna jakaa aitoa lapsiperhearkea, pitää kyselytuokioita viikottain vaihtuvilla aiheilla, tekee keskustelua herättäviä postauksia ja antaa vertaistukea niin psoriasiksen kuin paniikkihäiriönkin kanssa painiville. Hän on opettelee uusia asioita jatkuvasti ja harjoittelee tällä hetkellä valokuvaamaan järjestelmäkameralla aiempaa paremmin. Susanna kävi myös juuri Somen ABC -valmennuksen.

– Tervetuloa tutustumaan meidän hullunkuriseen perheeseen tilille @kohdes ♥️, Susanna toivottaa. Hänen seuraajansa ovat pääasiassa naisia ja lapsiperheitä.

Sivustot:
Instagram: @kohdes (runsaat 1 200 seuraajaa)