Soininsini

Soininsini tekee somea omalla nimellään ja omana itsenään. Hän on huumorintajuinen, pirteä ja rehellinen ja remppaa elämäntapojaan liikkumalla lenkeillä ja kotona.

Soininsinillä on kotona kaksi lasta, kaksi kissaa ja mies. Töiden lisäksi hän opiskelee ammattikorkeassa varhaiskasvatuksen sosionomiksi. ”Oon siis aikamoinen ruuhkavuosiexpertti ja mun seuraajat näkee, kuinka mä liikun, kalenteroin, preppaan ruokaa ja välillä stressaan”, Soininsini kertoo.

Soininsini rakastaa ottaa kuvia, ja hän kertoo sujuvan sanallisesti tuotteista tai palveluista niin teksteissä kuin videoissa. ”Olen luonteva esiintyjä ja jos sun tuote tarvitsee auki puhumista, teen sen hyvin”, hän kertoo.

Suurin osa hänen seuraajistaan on kiinnostuneita hyvinvoinnista, liikunnasta ja ruokavaliosta. Näihin linkittyy aika oleellisesti myös kauneus ja ajoittain Soininsini tekeekin paljonkin meikkivideoita. Hän on yhdeltä ammatiltani meikkitaiteilija.

Soininsini tykkää tehdä yhteistöitä, joissa yhteistyökumppani markkinoi itsekin tuotettaan. Hän tekee maksimissaan kahta yhteistyötä kerralla.

Työ vaka-opena ja saman alan opinnot näkyvät Soininsinin somessa myös jonkun verran, joten sieltäkin puolelta hän on saanut seuraajia. ”Siltäkin puolelta voin tehdä kamppiksia, mutta olen rehellinen: suurinta osaa mun seuraajista kiinnostaa mun laihtuminen, liikkuminen, ruuat ja kauneus. Käytän paljon erilaisia korvakoruja, joten niitäkin kurkitaan mun stooreista”, Soininsini korostaa.

Sivustot:

Instagram: @soininsini (vajaat 900 seuraajaa), joista noin 47 % ikäryhmää 35-44, noin 23 % ikäryhmää 45-54. Suurin osa seuraajista Uudenmaan alueelta, naisia 92 %.