Saara-Ilona Autio

Saara-Ilona Autio/@emerenws

Saara-Ilona Autio tekee Instagram-tililleen @emerenws visuaalisesti laadukasta, aitoa ja elämänmakuista sisältöä eri aiheista, kuten matkustelusta, meikeistä, mielenterveydestä ja tavallisesta arjesta kahden kissan kanssa.

@emerenwsin seuraajat koostuvat pääasiassa Suomessa asuvista naisoletetuista henkilöistä. Niin nuorista, kuin myös hieman vanhemmistakin. Eniten häntä seuraavat kuitenkin 25-35- vuotiaat.

Saara-Ilonalla on kokemusta vaikuttajayhteistöistä monen eri kotimaisen ja kansainvälisen yrityksen kanssa. Näitä ovat olleet esimerkiksi Sb Beauty, Peltomäki Resort, Lemmikkitarvike Yugie, Personal Planner, This Is Beauty Oy, Taco Bell, Pirjon Pakari Ylivieska ja Paula’s Design.

Saara-Ilonan tavoitteena on innostaa yhteistöiden kautta seuraajiaan tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin. Hänen käyttämänsä kuvauskalusto on laadukas ja hän on käynyt video- ja valokuvauskursseja sekä somekoulutuksia.

SIVUSTOT:

@emerenws tekee yhteistöitä Instagram-kuvien ja -videoiden muodossa. Instagramissa hänen elämäänsä seuraa yli 2 000 orgaanista seuraajaa, ja kuukaudessa käyttäjä tavoittaa parhaimmillaan yli 16 000 ihmistä.