Pale Silvan

Pauliina Silvan, eli tutummin Pale on pirkanmaalainen sisällöntuottaja ja äiti 2-vuotiaalle tyttärelle. Pale tekee Instagramiin aktiivisesti sisältöä ylläpitäen samalla myös vuorovaikutusta seuraajiensa kanssa. Pääsääntöisesti hänen sisältöönsä kuuluvat lapsiperheen arki, diy/käsityöt, ulkoilu ja retkeily sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kesäisin myös kasviharrastelu. Hän tarttuu rohkeasti hankalimpiinkin aiheisiin arjessa ja on saanut paljon hyvää palautetta avoimuudestaan sekä samaistuttavuudestaan eri aiheiden ympärillä.

Kaupalliset yhteistyöt ovat Palelle tuttua kauraa, ja kuluneen vuoden aikana hän on tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Ainu, Raskauskeiju, Kidzone, Spiraalisipsi, House of Organic, Särkänniemi, Treenarisi.fi, Kiviniityn Kotieläinpiha, Namitupa, Punanaamio ja Rooted.fi.

Yhteistyöt Pale tekee aina ajallaan ja huolellisesti suunnitellen tekstit etukäteen niin, että ne ovat rehellisiä, ihmisläheisiä ja luontevia. Valokuvat yhteistöihin hän ottaa järjestelmäkameralla ja editoi materiaalit Lightroomin avulla.

Sivustot:

Instagram: @palesilvan (2 400 seuraajaa)
Näyttökerrat feed-julkaisuissa: Parhaimmillaan yli 5 000, keskimäärin 2 000-3 000
Tavoitetut tilit kuluneen 30 päivän aikana: 12 400
Tarinoiden näyttökerrat kuluneen 30 päivän aikana: n. 250-300/tarina
Seuraajien ikä: 46,7% 25-34-vuotiaita
Seuraajien sijainti: 91,4% Suomessa