paajasentiia/Tiia Paajanen

Olen Tiia, 22-vuotias instagramin sisällöntuottaja. Pääteemana miun tilillä on lifestyle, eli tulet näkemään paljon miun arkea. Puhun myös rohkeasti ääneen miulle tärkeistä asioista (mielenterveys, feminismi ja kehopositiivisuus) – omalla Etelä-Karjalan murteellani höystettynä.

Pyrin olemaan mahdollisimman aito, mutta tykkään myös panostaa erityisesti miun feedpostauksiin ja stoorin puolella näytän usein kaunistelematonta puolta itsestäni. Myös vuorovaikutus seuraajieni kanssa on miulle tärkeää.

Valitsen yhteistyökumppanini tarkoin: teen yhteistöitä vain sellaisten yritysten kanssa, joiden arvot kohtaavat miun arvojen kanssa. Ja myös sellaisten, joista itse pidän ja uskon seuraajienikin pitävän. Eli mm. kasinoyhteistöitä tai nikotiinituotefirmojen kanssa en tee yhteistöitä. Yhteistöitä toteutan/olen toteuttanut feedpostausten, storykokonaisuuksien sekä reelsien avulla. Suosituimpia ovat olleet arvonnat ja alekoodit.

Sitoutuneisuusprosenttini on tällä hetkellä ~27% ja seuraajakuntani on pääasiassa suomalaisia naisia.

Referenssit:
Aikaisempia ja nykyisiä yhteistyökumppaneitani: Ideal of Sweden, Desenio, LOOV.FI, Terapiaperhonen, Cialo oy, Sudio sekä Somen ABC.

Sivusto:
Instagram: @paajasentiia
Seuraajat: 1040
Kuukausittainen tavoittavuus noin 50 000
Kuukausittaiset näyttökerrat noin 200 000