Joanna Kallela

Joanna Kallela on TikTok-sisällöntuottaja sekä kauppatieteiden (markkinoinnin) opiskelija. Hän on entinen maajoukkuetason taitoluistelija sekä nykyisin taitoluisteluvalmentaja ja yrittäjä.

Joannan TikTok- videot liittyvät usein vahvasti hänen omaan elämäänsä tai kiinnostuksensa kohteisiin. Näitä ovat esimerkiksi taitoluistelu, opiskelu, tanssi sekä hänen Fasu-koiransa. Joanna tekee mielellään komediatyyppisiä videoita ja hyödyntää TikTokin ajankohtaisia trendejä. Hän tekee monesti lipsync-videoita trendaaviin ääniin ja liittää videot jollain tavalla omaan elämäänsä. Hänen tavoitteenaan on inspiroida, toimia esikuvana ja viihdyttää katsojia.

Joanna on jo tehnyt lukuisia menestyneitä yhteistyökampanjoita TikTokissa. Aikaisemmista kaupallisista yhteistöistään hänen paras videonsa on saanut 95 000 näyttökertaa ja 14 000 tykkäystä.

Sivustot:

Tiktok: joannakallela_ (yli 109 000 seuraajaa), yhteensä yli 4,5 miljoonaa tykkäystä. Seuraajista suurin osa on Suomesta ja alle 30-vuotiaita (noin 70% on naisia ja 30% miehiä).

Instagram: joannakallela_ (runsaat 3 800 seuraajaa)