Jenni’s lullaby

Jenni on kolmekymppinen sisällöntuottaja Seinäjoelta, joka ylläpitää Instagramissa Jenni’s lullaby -nimistä lifestyletiliä. Tili painottuu Jennin arjen ja mielenkiinnon kohteiden lisäksi mm. asukuviin, sisustukseen ja kotimaanmatkailuun.

Jenni panostaa laadukkaisiin kuviin ja muuhun sisältöön sekä haluaa tuottaa muille inspiraatiota. Kenenkään elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista, ja Jenni onkin hyvin samaistuttava persoona, sillä hän jakaa välillä myös elämän eri haasteita.

Jennin arvoihin kuuluvat mm. minimalismi ja käytettyjen tavaroiden ostaminen, joten yhteistyöt ovat myös tarkoin valittuja ja niiden pitää sopia Jennin tiliin ja arvoihin. Jenni tykkääkin panostaa elämyksiin ja ostaa tavaroita tai vaatteita sen mukaan mitä oikeasti tarvitsee.

@jennislullaby tekee yhteistyötä Instagram-kuvien ja -videoiden muodossa. Feedin kuvat hän ottaa nykyään lähes aina järjestelmäkameralla.

Sivusto:

Instagram: @jennislullaby   (vajaat 1 200 seuraajaa, tili tavoittaa kuukausittain parhaimmillaan 10 000 ihmistä ympäri Suomen, eniten 25-34 -vuotiaita naisia.)