Jenna Koivu

Jenna Koivu eli @jjenn_a jakaa Instagramissa kaunistelematonta äiti-lapsi -arkea Akaasta. Sisältöä värittää tasaisin väliajoin myös karvaturri-Rise. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun lapsi on maistanut koiran nappuloita tai päin vastoin.

Perusarjen lisäksi, Jenna on aktiivinen penkkiurheilija sekä paikallisen lentopalloseura Akaa-Volleyn toimihenkilö, eli näiltäkään sisällöiltä ei voi tilillä välttyä.

Somehommat ovat tulleet Jennan elämään mukaan vanhempainvapaalla vuonna 2022, jolloin hän totesi, että myös kotona tienaaminen on upea mahdollisuus. Ja sillä tiellä Jenna on edelleen! Hänen Instagram-tilinsä on ollut tasaisessa kasvussa jo jonkin aikaa, ja suunta on edelleen hyvä.

Yhteistöissä Jenna arvostaa vaikuttajana eniten vastuullisuutta, kotimaisuutta ja mahdollisuuksien mukaan toki myös paikallisuutta. Suurelle yleisölle hieman tuntemattomammat yritykset ovat Jennan juttu, ja hän toivookin pääsevänsä levittämään sanaa juuri tällaisista brändeistä ja heidän tuotteistaan.

Jenna kehittää osaamistaan koko ajan ja on aina avoin kumppanin toiveille. Kumppanuudet hän hoitaa täsmällisesti, usein hyvissä ajoin ennen deadlinea.

Sivustot:
Instagram: jjenn_a/ (noin 2 700 seuraajaa)