Ilvesmäen Rouva

Anne on Ilvesmäen Rouvan sivuston sekä yhteisön henki ja sydän. Hän tarjoaa Sinulle aitoa, innostavaa sekä asiakkaita kiinnostavaa sisältöä omalla tyylillään. Anne loihtii kauniit kuvat sekä mukaansatempaavat tekstit.

Anne rakastaa luontoa, hyvää ruokaa, yhteisöllisyyttä, valokuvausta sekä sanoittamista. Hän kirjoittaa tuotteesi tunteiksi ja kuvaan ajatuksesi kuviksi. Herkiksi, kauniiksi ja Ilvesmäen upeaan luontoon istuviksi.

Hän näkee asiat ja yhteistyöt väreinä, visuaalisena kauneutena. Anne on henkinen valmentaja, intuitiivinen tulkitsija sekä AITO-Innostaja.

Anne tekee kaiken työn sydämellä sekä rakkaudella. Hänellä on lahjana kyky nähdä asiat monesta kulmasta ja pystyy luomaan uutta vanhaankin ideaan. Mieluiten hänen yhteistyönsä liittyvät luontoon, luonnonmukaisiin tuotteisiin tai palveluihin. Myös eläinystävät ovat lähellä Annen sydäntä, varsinkin kissat.

Anne tarjoaa käyttöösi Ilvesmäen upean, puhtaan luonnon sekä oman kokemuksensa 30 vuoden ajalta myynnin johtotehtävistä yhdistettynä intuitioon mitä asiakkaasi rakastavat.

Sivut ja seuraajat:

www.ilvesmaenrouva.fi

Instagram: https://www.instagram.com/ilvesmaenrouva/ noin 3000 seuraajaa

Facebook: https://www.facebook.com/ilvesmaenrouva sekä Ilvesmäen Rouvan ryhmä, noin 1000 seuraajaa