Hertta Hiltunen

Herttah.com on toimittaja Hertta Hiltusen kansainvälinen lifestyleblogi, joka tarjoaa kauneutta, kulttuuria ja matkailua Hertan toisesta asuinmaasta, Italiasta.

Hertta haluaa tarjota jatkosssa entistä enemmän matkailu- ja lifestylesisältöä myös Suomesta, sillä Suomi ja suomalaisuus kiinnostavat maailmalla.

Blogin sisältö on laadukasta, aikakauslehtimäistä ja aikaa kestävää. Hertalle tärkeintä ovat tyylikäs sisältö ja se, että seuraajat ovat aitoja, eivät ostettuja.

Herttah.com -blogin kohderyhmänä ovat kansainväliset, aikaansa seuraavat noin 25–45 -vuotiaat naiset ja miehet. Englanninkielistä blogia luetaan ympäri maailmaa. Tällä hetkellä eniten lukijoita on Italiassa (51 %), Suomessa (37 %) ja USA:ssa (6 %).

REFERENSSIT

* Toimittaja yli 16 vuoden kokemuksella, erikoisosaamisena henkilö-, lifestyle- ja kulttuurijutut. Tehnyt sisältöä Suomen suurimpiin lehtiin, televisioon, nettiin ja someen.

* Kokenut esiintyjä. Tekee juontotöitä ja on harrastanut näyttelemistä ja tehnyt satunnaisia mallintöitä lapsesta lähtien.

* Tehnyt PR- ja markkinointitöitä isoille suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille.

* Tekee mielellään kokonaisvaltaisia markkinointikampanjoita. Tuottaa materiaalia kaikkiin kanaviin sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ottaa myös valokuvia ja osaa tarvittaessa kuvata ja leikata videoita.

* Hyvät kontaktit valokuvaajiin, videokuvaajiin, stylisteihin ym. erityisesti Italiassa ja Suomessa.

SIVUT JA SEURAAJAT 

Blogi: www.herttah.com (6000+ kuukausittaista sivukatselua)

Instagram: https://www.instagram.com/herttahiltunen/ (n. 1000 seuraaja)

Facebook: https://www.facebook.com/Hertta-H-103049178296555/ (200+ tykkääjää)